Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Úvěry a stavební spoření

Koupi všech nemovitostí z naší nabídky můžete financovat prostřednictvím stavebního spoření. Ručit můžete kupovanou nemovitostí, garantujeme vyřízení žádosti do 10 dnů. Veškerá jednání o koupi domu včetně jednání o spoření, od prvního seznámení s nemovitostí, která se vám líbí, až po uzavření kupní smlouvy, vše vyřídíte pod jednou střechou se specialisty v naší kanceláři OPENREALITY. Neběhejte od čerta k ďáblu, posaďte se v klidu u nás a dívejte se, jak jde všechno samo. Ještě nikdy nebylo třeba ke koupi vlastního bydlení méně peněz, ještě nikdy vám nebylo stavební spoření tak blízko.

Jak to děláme? Spolupracujeme s těmi nejlepšími

Uzavření stavebního spoření

Osoba, která se chce stát účastníkem stavebního spoření, uzavře smlouvu o stavebním spoření na určitou cílovou částku (peněžní částka, kterou si přeje účastník stavebního spoření dosáhnout). Po uzavření smlouvy poukáže úhradu za uzavření smlouvy (poplatek) a začne spořit.
Jednotlivé platby na účet stavebního spoření je možno ukládat buď pravidelně (např. měsíčně) nebo nepravidelně, případně zvolit spoření jednou za rok.

Úvěr ze stavebního spoření

Pokud po určité době spoření účastník dosáhne cca poloviny své cílové částky a splní další podmínky pro přidělení cílové částky (doba spoření a hodnotící číslo), vzniká mu při dostatečném zajištění právní nárok na velmi levný úvěr ze stavebního spoření, úročený pouze 6 % p.a., s jehož pomocí lze financovat například přestavby domu či bytu, rekonstrukce nebo koupě domu či bytu. Maximální výše tohoto úvěru je rozdíl mezi cílovou částkou a stavem konta účastníka ke dni přidělení.

Meziúvěr ze stavebního spoření

V případě, že účastník stavebního spoření nesplní všechny podmínky pro přidělení cílové částky, ČMSS mu může poskytnout meziúvěr s příznivými podmínkami čerpání.

Možnost odstoupení od smlouvy, úpravy smlouvy

Účastník, který po 5 letech nemá zájem o využití výhodného úvěru, může smlouvu o stavebním spoření vypovědět, své velmi dobře zhodnocené peníze (vklady, státní podpora, úroky z vkladů a státní podpory) plus 50% úrokové zvýhodnění vybrat a použít dle vlastního uvážení.

Pokud se v průběhu spoření změní představy a potřeby účastníka, není problém provést podle toho změny smlouvy o stavebním spoření (např. zvýšení cílové částky, snížení cílové částky a jiné). Zájemcům doporučujeme, aby si přečetli naše Všeobecné obchodní podmínky stavebního spoření ČMSS, které vše podrobně upravují.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?